ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ

                                                                              

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

  Απόστολος Κεράζογλου   

    Χειρ.Οδοντίατρος             

  Οικογενειακή Κατάσταση:   Έγγαμος με ένα υιό                                        

 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ

1980-1986:

Απέκτησα το πτυχίο Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιατρικής τομέα της Στοματολογίας Τιμισοάρας στην Ρουμανία με βαθμό εννέα.

Το 1987-1988:

Υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία με την ειδικότητα του οδοντιάτρου, περίοδο 3 μηνών στην Σαντορίνη, κατόπιν  4 μήνες στην στρατιωτική αεροπορική βάση της Ανδραβίδας και ολοκλήρωσα σε διάστημα 10 μηνών στο νοσοκομείο 251 της αεροπορίας στο οδοντιατρείο αυτού.

Από το1988 έως και σήμερα εργάζομαι ως χειρούργος οδοντίατρος διευρύνοντας το φάσμα της οδοντιατρικής ενασχόλησης συνεργαζόμενος στο ιδιωτικό μου ιατρείο με τις ειδικότητες της ορθοδοντικής και της γναθοχειρουργικής με αξιόλογους συνεργάτες.

Παράλληλα εκπαιδεύομαι στην χρήση των laser .και εφαρμόζω αυτά σε διάφορες παθολογικές καταστάσεις με άριστα αποτελέσματα έως και σήμερα

1991 έως και σήμερα :

Εντάσσομαι ως επιστημονικός συνεργάτης με την εταιρεία ανάπτυξης ιατρικού λογισμικού με την εταιρεία Δομή Πληροφορικής και δημιουργούμε το πρώτο ελληνικό οδοντιατρικό πρόγραμμα σε περιβάλλον Windows με την ονομασία DentalWin το οποίο και χρησιμοποιούν περισσότεροι των 1500 οδοντιάτρων στην Ελλάδα και Κύπρο.